قضایای لیویل برای معادلات چند-همسازی درr_nوr_+^n
پایان نامه
- وزارت علوم، تحقیقات و فناوری - دانشگاه علوم پایه دامغان - دانشکده ریاضی
- نویسنده سمانه خطیری
- استاد راهنما سیدامین اصفهانی عباس فخاری
- تعداد صفحات: ۱۵ صفحه ی اول
- سال انتشار 1390
چکیده
1، نامساوی سوبولف و???? نامساوی های انتگرال مناسب، قضایای لیوویل را برای معادلات چند- همساز نیم خطی درrnو rn +ثابت کنیم. در واقع ما خاصیت های زیرهمساز- گونه ای را برای جواب های کراندار معادله ی چند- همسازی ثابت می کنیم.
منابع مشابه
اثباتهای جدید برای قضایای اقلیدس و اویلر
در این نوشته برهانی جدید برای نامتناهی بودن اعداد اول ارائه می شود. این برهان بر اساس یک ایده شمارش ساده با استفاده از اصل شمول- طرد همراه با فرمولی صریح می باشد.
متن کاملمطالعه معادلات تحولی با مشتقات کسری ریمان-لیویل تعمیم یافته
ابتدا حلال کسری از مرتبه الفا را معرفی و یک مشخصه سازی جدید برای ان بدست می اوریم . در ادامه حلال کسری از مرتبه الفا و نوع بتا را معرفی کرده و به کمک ان به بحث وجود جواب های قوی و ملایم مساله کوشی کسری تعمیم یافته همگن و ناهمگن می پردازیم.
15 صفحه اولقضایای وجودی برای یک رده از معادلات دیفرانسیل غیرموضعی
در این پایان نامه یک گردایه از معادلات دیفرانسیل عادی مرتبه دوم به شکل زیر: y^=f(x,y(x),(yo?)(x),y^ (x)) را که در آن توابع f و ? پیوسته اند را در نطر می گیریم. این معادله را با در نطر گرفتن هیچکدام، یکی یا هر دو شرایط مرزی رابین وابسته به اینکه بازه مورد نظر متناهی، نیم متناهی یا نامتناهی است کامل میکنیم. تنها محدودیتی که روی تابع ? قرار می دهیم آن است که i را به توی خودش بنگارد. شرایط کافی ب...
قضایای همگرای برای جواب های معادلات درجه دوم غیرهمگن
در این پایان نامه،ابتدا با فضای هیلبرت آشنا شده وسپس دو نوع معادله دیفرانسیل درجه دوم غیرهمگن را به گونه ای در این فضا معرفی می کنیم که دارای جواب باشند، در ادامه رفتار این جوابها رادر سه فصل مورد بررسی قرار می دهیم. در فصل اول مفاهیم مقدماتی را یادآوری می کنیم . در فصل دوم ابتدا چند منحنی را تعریف کرده و بااستفاده از آنها فضایایی را برای رفتار جواب های داده شده بیان می کنیم که نشان دهنده هم...
روش هاى چند گامی مستقل از مشتق برای حل عددی معادلات غیر خطی
در این مقاله٬ خانوادهای از روشهای چند گامی کارا و مستقل از مشتق را برای حل عددی معادلات غیرخطی بیان میکنیم. این روشهای چند گامی مبتنی بر چند جمله ای درونیاب نیوتن و روش تجزیه آدومیان[1] بهبود یافته میباشند. مرتبه همگرایی این روشها را محاسبه میکنیم و با استفاده از چند مثال کارایی روشهای چند گامی مستقل از مشتق را نشان میدهیم.
متن کاملاثباتهای جدید برای قضایای اقلیدس و اویلر
در این نوشته برهانی جدید برای نامتناهی بودن اعداد اول ارائه می شود. این برهان بر اساس یک ایده شمارش ساده با استفاده از اصل شمول- طرد همراه با فرمولی صریح می باشد.
متن کاملمنابع من
با ذخیره ی این منبع در منابع من، دسترسی به آن را برای استفاده های بعدی آسان تر کنید
ذخیره در منابع من قبلا به منابع من ذحیره شده{@ msg_add @}
نوع سند: پایان نامه
وزارت علوم، تحقیقات و فناوری - دانشگاه علوم پایه دامغان - دانشکده ریاضی
کلمات کلیدی
میزبانی شده توسط پلتفرم ابری doprax.com
copyright © 2015-2023